تزیین لبو شب یلدا | طرز تهیه لبو بازاری + 15 مدل تزیین لبو برای شب یلدا
اگر شما هم قرار است در شب یلدا مهمانی داشته باشید حتما دیگر تا حالا به این نتیجه رسیده اید که تدراکات شب یلدا تمامی ندارد . تهیه و تزیین آجیل ، تهیه و تزیین میوه ، تهیه و تزیین هندوانه ، تهیه و تزیین کدو حلوایی ، تهیه و تزیین کیک و ژله شب یلدا و تهیه و تزیین لبو شب یلدا .
ما قبل ا در این نوشته ها سعی کردیم برای تزیین خوراکی های شب یلدا به شما کمک کنیم .
شب چله عروس | ۳۰ عکس سفره شب چله ای عروس با تزیین ساده و سنتی
تزیین کیک یلدا | ۴۰ مدل زیبا و بامزه تزیین کیک شب یلدا به شکل انار و هندوانه
تزیین کدو شب یلدا | ۴۰ مدل تزیین کدو حلوایی برای شب چله + فیلم آموزشی
تزیین میوه یلدا | ۶۰ مدل میوه آرایی برای شب یلدا عروس و سفره یلدا + فیلم
تزیین آجیل عید و شب یلدا | ۳۰ ایده برای تزیین آجیل شب یلدا و عیدی عروس+ آموزش
ژله شب یلدا | ۶۰ مدل تزیین ژله هندوانه و ژله انار برای شب یلدا + ۵طرز تهیه
در این نوشته علاوه بر به اشتراک گذاشتن عکس های تزیین لبو در مدل های مختلف ، طرز تهیه لبو به شکل بازاری که هم رنگ قرمز و خوبی داشته باشد و هم طعم شیرین و دلچسبی را به شما آموزش دهیم .
با ما در دلبرانه همراه باشید .
طرز تهیه لبو بازاری : قرمز و شیرین
لبو هارو بشورید ولی پوستش را نکنید .
اما سر و ته لبو ها را جدا نکنید چون باعث میشود رنگ بدهد و خودش بی رنگ رو شود .
اگر برای پخت عجله ندارید پیشنهاد میکنم لبو را با آب کافی در یک ظرف مسی طی 5-6 ساعت آرام آرام بپزید که نتیجه عالی خواهد شد
ولی اگر عجله دارید آن را در زود پز بیاندازید ، اول در زودپز را نبندید تا جوش بیاید. سپس در زود پز را چفت کرده و بگذارید 1-2 ساعت بپزد .
در هر دو روش برای تست پخته شدن یا نشدن لبو میتوانید به آرامی یک چنگال در لبو فرو کنید تا مطمئن شوید حسابی مغز پخت شده .
تا این مرحله فقط لبو ها را پخته ایم ولی شیرین نکرده ایم .
بعد از پخت کامل لبو ها را یکی یکی با دقت پوست بکنید و در آب خودش که حالا با شکر یا نبات شیرین کرده اید بگذارید تا نم نم آبش تبخیر شود
در نهایت باید مقدار کمی آب که غلیظ و شیرین شده ته ظرف باقی بماند .
لبو های شما آماده است . هم قرمز هم شیرین
حالا میتوانید نگاهی به عکس های پایین بیاندازید و یک مدل ساده و شیک برای تزیین لبو شب یلدا پیدا کنید . نوش جان .
تزیین لبو برای شب یلدا
تزیین لبو در شب یلدا
تزیین لبو شب یلدا
تزیین لبوی شب یلدا
تزیین لبو با سیخ چوبی
تزیین لبو به شکل گل
تزیین لبو
تزیین لبو برا شب یلدا
تزیین لبو شب یلدا
تزیین لبو برای یلدا
تزیین لبو یلدا
تزیین لبو شب یلدا برای عروس
تزیین لبو
تزیین لبو پخته
تزیین لبو شب چله
طرز تهیه حلوا لبو
یک راه دیگر برای پذیرایی از مهمان های شب یلدا با لبو قرمز یا تزیین لبو برای شب چله عروس تهیه حلوای لبو است . شک نکنید که عاشق طعم و رنگ این حلوا خواهید شد.
روش اول تهیه حلوای لبو
مواد لازم :
شکر یک لیوان.
پوره لبو یک لیوان.
روغن نصف لیوان.
گلاب و آب هر کدام نصف لیوان.
عصاره هل دو ق.غ.
طرز تهیه:
روش دوم تهیه حلوای لبو
مواد لازم :
شکر یک لیوان.
پوره لبو یک لیوان.
روغن نصف لیوان.
گلاب و آب هر کدام نصف لیوان.
عصاره هل دو ق.غ.
طرز تهیه:
از خواص درمانی لبو چه میدانید ؟
اگر مشتاق هستید در مورد خواص لبو با این رنگ و ظاهر زیبا و دوست داشتنی بیشتر بدانید . این مطلب که از سایت شفا آنلاین برایتان پیدا کرده ام را بخوانید
- رنگ ارغوانى چغندر به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است که خاصیت ضدسرطانى داشته
- و از بروز سرطانها بهخصوص سرطان کولون جلوگیرى مىکند.
- در هر ١٠٠ گرم از آن، ٣٨٠ میلىگرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مىکند.
- فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکتههای قلبی در بیماران قلبی است.
- گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کمخونی جلوگیری میکند.
- مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقههای آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.
- قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.
- لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.
- افراد میتوانند با مصرف ١٠٥ گرم چغندر قرمز، ٥٣درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.
- چغندر دو نوع است؛ یک نوع آن چغندر معمولی است به رنگ بنفش تیره یا قرمز (لبو) و نوع دیگر آن چغندر قند است
- و به رنگ زرد روشن است برای آنکه پوست چغندر پخته به آسانی کنده شود،
- باید وقتی گرم است از آب گرم بیرون آورده و درون آب سرد قرار دهید تا به راحتی پوست آن جدا شود.
- چغندر دارای پروتئین،چربی،ویتامینهای A، B١، B٢، B٣ و C – مواد ازته – مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است.
خواص غذایی و دارویی چغندر
١. طبیعت چغندر گرم وتر است.
٢. مصرف چغندر بیماری جذام را از بین میبرد.
٣. چغندر، عقل را زیاد میکند.
٤. شیره چغندر یکی از بهترین شیرههای سبزی است که به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک میکند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود میبخشد. از این رو مصرف چغندر به خانمها بسیار توصیه میشود.
٥. چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.
٦. لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ث و اسیدفولیک است که از بروز کم خونی در افراد بهویژه دختران جوان ممانعت میکند.
٧. چغندر ملین، نرمکننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمدهای را ایفا میکند. همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد.
٨. درمانکننده التهاب مجاری ادرار است.
٩. چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماریهای پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد میکند.
١٠. چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA میشود.
١١. مدر، اشتها آور و آرام بخش است، کار عضلات را تقویت میکند، خون را بند میآورد، معده را تقویت میکند، اسهال خونی را متوقف میسازد.
١٢. آب پخته شده آن برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماریهای پوستی مصرف میشود.
١٣. آب چغندرخام را بگیرید و با ماست مخلوط کنید و صبح ناشتا بخورید و هر روز تکرار کنید از سفید شدن موها جلوگیری میکند.
١٤. هر شب با آب گرم پخته آن موضع را بشویید. ترک خوردگیهای پوست که از سرماخوردگی باشد را برطرف میکند.
١٥. آن را بپزید و با آب نیم گرم آن تنقیه کنید ورم روده را درمان میکند.
تذکر:مضر معده است و اسراف در خوردن آن قی آور و موجب سوزاندن خون است و دل پیچه ایجاد میکند.
مصلح آن عدس پخته، خردل و آبغوره است.