مرغ و انار شب یلدا | دستور پخت مرغ بریان با سس انار خوشمزه شب چله
مرغ و انار شب یلدا : مرغ کامل بریان شده با سسی از آب انار که با دانه های انار و آویشن تزئین شده است یکی از بهترین غذاها برای یک شام دورهمی در شب یلدا است. با ما همراه شوید تا طرز تهیه مرغ بریان با سس انار را یاد بگیرید.
مرغ و انار شب یلدا
مواد لازم برای درست کردن مرغ بریان با سس انار
آب انار : ۱ پیمانه
مرغ کامل : ۱ عدد
روغن زیتون خالص
نمک و فلفل تازه ساییده شده
آب مرغ کم نمک : ۱پیمانه
آویشن تازه : ۱ قاشق غذاخوری
دانه انار : ۱ پیمانه
مرغ و انار شب یلدا
- آب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد و کنار بگذارید.
- در این حین مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط شود.
- فر را روی ۲۲۵ درجه گرم کنید.
- مرغ را با روغن زیتون چرب کرده نمک و فلفل بزنید پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
- مرغ را داخل فر به مدت ۵۰ دقیقه بریان کنید. در نیمه زمان پخت یک بار آن را برگردانید تا همه جای آن طلایی رنگ شود.
- سپس آن را داخل دیس گذاشته روی آن را با برس به سس انار غلیظ شده آغشته کنید.
- اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.
- آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بریزید.
- ظرف را روی گاز بگذارید تا آب مرغ جوشیده شده و حجم آن نصف شود.
- چربی اضافی مرغ و آب مرغ را جدا کنید، سپس آویشن و دانه های انار را اضافه کرده به همراه مرغ بریان شده سرو کنید.
مطالب مرتبط :
شکیلترین و زیبا ترین عکس میوه آرایی های دیدنی مخصوص شب یلدا