گل فوندانت | آموزش تصویری ساخت گل شکری (فوندانت) روی کیک
گل رزهای شکری یا گل فوندانت بهترین تزیین برای کیک های مناسبتی می باشد. این گل های تزیینی مطمئنا دیگران را تحت تاثیر قرار می دهند. پس از انجام این مراحل ساده، می توانید گل های رز تزیینی زیبایی داشته باشید.
چگونه گل رزهای فوندانت یا شکری درست کنیم؟
زمان تخمینی اتمام کار:
- 5 تا 10 دقیقه برای ایجاد مرکز گل فوندانت
- 24 ساعت خشک شدن آن
- 15 تا 30 دقیقه برای تکمیل کردن گل رز.
ایجاد مرکز گل رز فوندانت
مرکز گل فوندانت را بسازید.
یک تکه از خمیر گام پیست یا خمیر فوندانت را به صورت اشک درآورید.
- از چند روز قبل، مرکز گل رز را بسازید و اجازه دهید تا آنها خشک شوند.
- اندازه آن با توجه به اندازه گل مورد نظر شما متفاوت خواهد بود.
- به طور کلی، اندازه آن برابر یا کوچکتر از توپ های تنیس است .
پایه را درست کنید.
خلال دندان را در مرکز آن قرار دهید و بگذارید تا 24 ساعت بماند تا خشک شود. می توانید سر دیگر خلال را به یک فنجان پلاستیکی بچسبانید.
بر اساس تعداد گل رز، مرکزهای بیشتری بسازید.
طرز ساخت گل رز فوندانت
خمیر گام پیست یا خمیر فوندانت را رنگ کنید.
با استفاده از دستکش، لبه خلال دندان را درون رنگ خمیر ژله ای مورد نظرتان بزنید و آن را به خمیر گام پیست اضافه کنید. خوب ورز دهید تا مخلوط شوند.
- از رنگ هایی که با تم شما هماهنگ هستند، استفاده کنید.
- از مقدار کمی سبز برای کاسه گل فوندانت استفاده کنید.
خمیر فوندانت یا گام پیست را رول کنید.
از یک وردنه برای رول کردن خمیر گام پیست رنگ شده استفاده کنید .
- ضخامت آن باید اینچ (2 سانتی متر) باشد.
- روی خمیر اضافی را بپوشانید تا خشک نشود.
گلبرگ ها را ببرید.
برای بریدن گلبرگ ها از برش اشکی شکل استفاده کنید.
- برای هر گل رز حدود 15 گلبرگ استفاده می شود.
- تعداد گلبرگ ها عمدتا به اندازه گل رز مورد نظر بستگی دارد.
گلبرگها را شکل دهید.
گلبرگ ها را یکی پس از دیگری بیرون بیاورید و روی پد فوم قرار دهید. با استفاده از سمبه فلزی به آرامی آن را بمالید و لبه هایش را شکل دهید. یک یا دو بار این کار را انجام دهید تا نتیجه مطلوب را به دست آورید.
- مراقب باشید که خیلی محکم خمیر را مالش ندهید تا گلبرگ پاره نشود.
- این کار باعث می شود که گل فوندانت شما طبیعی به نظر برسد.
- شاید شما بخواهید از آرد ذرت روی پد استفاده کنید تا مانع چسبیدن خمیر شود.
"چسب" بزنید.
کمی آب و یک قاشق چای خوری آرد ذرت را مخلوط کنید. با برس این مخلوط را روی خمیر بزنید.
گلبرگ را بر روی گل رز بچسبانید.
با استفاده از قلم مو مقدار کمی از این "چسب" را به گلبرگ بمالید، سپس گلبرگ را روی هسته گل فوندانت قرار دهید.
- اولین گلبرگ ها باید به هسته نزدیک باشند، اما همانگونه که لایه ها اضافه می شوند، فاصله گلبرگ ها بیشتر می شود.
- شما می توانید گلبرگ ها را بپیچید تا گل رزتان بیشتر جلوه کند.
این کار را انجام دهید تا گل رز فوندانت تان تکمیل شود.
گل رزتان را به آرامی برگردانید .
اجازه دهید گلبرگ های گل به طور طبیعی بیرون بیایند تا گل تان طبیعی تر جلوه کند.
- مطمئن شوید که گل فوندانت از خمیر دندان جدا نشده است.
همان طور که گل رز را بر می گردانید مطمئن شوید که گل بررگ ها به بیس گل به خوبی چسبیده اند.
ساخت کاسبرگ
کاسبرگ را بسازید.
برای ایجاد کاسبرگ، از گام پیست یا خمیر فوندانت سبز استفاده کنید و آن را به ضخامت اینچ ( 0.2 سانتی متر) رول کنید.
- برای برش دادن آن از کاتر استفاده کنید.
برای نصب کاسبرگ، به آن چسب بزنید و با خلال دندان به قسمت پایین گل رز فوندانت بچسبانید.
- اگر گل را رو به پایین بگیرید نصب کاسبرگ آسان تر می شود.
- به آرامی انتهای کاسبرگ را رول کنید تا طبیعی تر جلوه کند.
پس از نصب کاسبرگ گل، خلال دندان را بردارید و بگذارید گل خشک شود.
- پس از خشک شدن، می توانید آن را روی کیک بگذارید.
نکات مهم در ساخت گل فوندانت
- اگر آرد ذرت نداشتید، می توانید فقط از آب به عنوان چسب استفاده کنید.
- اگر بیش از حد چسب بزنید، ممکن است گل از هم جدا شود.
- اگر گلبرگ ها زیاد شل شده اند، کمی آرد ذرت را به عنوان چسب بزنید و بگذارید خشک شوند.
- با استفاده از قلم مو این کار را انجام دهید.
- گام پیست به سرعت خشک می شود.
- بنابراین اگر از آن استفاده نمی کنید حتما سریع تر رویش را بپوشانید.
- اگر خمیر شروع به پودر شدن کرد، سعی کنید آن را ورز دهید و سپس آن را بپوشانید.
- اگر بیش از حد خشک شد، آن را بیرون بریزید و از خمیر دیگری به جای آن استفاده کنید.
- خمیر گام پیست پس از خشک شدن، بسیار شکننده می شود.
- بهتر است گلبرگ و گاسبرگ بیشتری بسازید .
- این باعث میشود تا اگر گلبرگهای قبلی خرد شدند، از گلبرگ های جدید استفاده کنید.
- هنگامی که گل فوندانت را رو به پایین بر می گردانید، مراقب باشید گلبرگ ها از خلال جدا نشوند.
- هنگام رنگ آمیزی گام پیست، از دستکش استفاده کنید.
- دستکش موجب می شود تا خمیر خشک شده به دستتان نچسبد که به سختی می توان آن را پاک کرد.
- هنگام بسته بندی گام پیست، خوب آن را بپوشانید.
- زیرا این خمیر به سرع خشک شده و خرد می شود.
- گام پیست پس از خشک شدن ، بسیار شکننده می شود.
- گلهای تکمیل شده را با دقت بررسی کنید.
- با خشک شدن گام پیست، ممکن است گل ها ترک بردارند یا خرد شوند.
منبع wikihow / ترجمه اختصاصی سایت دلبرانه
بیشتر بخوانید :
نوشتن روی کیک | نحوه نوشتن روی کیک (آموزش تصویری)
تزیین کیک با میوه | ۴۰ مدل تزیین کیک با گل طبیعی و میوه
کیک دو طبقه | ۳۰ مدل تزیین کیک عقد و عروسی دوطبقه
کیک عقد | ۶۰ مدل کیک شیک و زیبا برای عقد و عروسی