ماهی سالمون در فر | 2 روش پخت ماهی سالمون رژیمی و خوشمزه در فر

سالمون نوعی ماهی با گوشت صورتی رنگ و خوش طعم و سرشار از مواد مغذی و اسیدهای چرب امگا 3 است. به راحتی می توان گوشت سالمون را با انواع طعم دهنده ها مزه دار کرد. راه های زیادی برای پخت این ماهی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از فر است. اما می توانید برای پخت سالمون از اجاق گازتان هم استفاده کنید فقط باید مراقب باشید که گوشت ماهی زیاد خشک نشود. در اینجا دو روش پخت ماهی در فر را در اختیارتان می گذاریم.

آموزش پخت ماهی سالمون در فر

طرز تهیه ماهی سالمون در فر

روش اول

پخت ماهی سالمون در فر بدون پوشاندن آن در فویل

مواد لازم

  • 450 گرم فیله ماهی سالمون با پوست یا بدون پوست که به چهار تکه تقسیم شده است.
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • 1 فنجان ماست ( درصورت دلخواه)
  • نصف قاشق چایخوری عسل ( درصورت دلخواه)
  • نصف قاشق چایخوری خردل آماده شده ( درصورت دلخواه)
  • یک چهارم قاشق چایخوری شوید ( درصورت دلخواه)

ماهی سالمون در فر (۱)

  1. فر را گرم کنید .

فرتان را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید.

ماهی سالمون در فر (۲)

  1. فیله های ماهی را در سینی فر بگذارید.

اگر فیله ها با پوست هستند آنها را از قسمت پوست در سینی فر قرار دهید. اما اگر از فیله بدون پوست استفاده می کنید مهم نیست آنها را به کدام سمت در سینی می گذارید.

ماهی سالمون در فر (۳)

  1. حالا نوبت چاشنی دار کردن فیله هاست.

روی همه فیله ها را با روغن زیتون بپوشانید. روغن باعث می شود گوشت ماهی در گرمای فر رطوبتش را از دست ندهد و خشک نشود. سپس مقداری نمک و فلفل روی فیله ها بریزید.

ماهی سالمون در فر (۴)

  1. سس ماهی را آماده کنید.

می توانید بدون سس هم سالمون را بپزید و میل کنید اما اضافه کردن سس باعث مرطوب ماندن فیله ها می شود و از خشک شدن آنها جلوگیری می کند. ماست، عسل، خردل و شوید را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا سس آماده شود.

ماهی سالمون در فر (۵)

  1. حالا سس را روی فیله ها بریزید.

نیازی نیست که آنها را پر از سس کنید فقط کافیست که به شکل یکنواخت یک لایه از سس روی سطح فیله ها قرار بگیرد.

ماهی سالمون در فر (۶)

  1. سینی فر حاوی فیله ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

سالمون خیلی زود پخته می شود. بعد از حدود 20 دقیقه با استفاده از یک چنگال روی فیله ها را سوراخ کنید تا ببینید که آیا ماهی تان کاملا پخته یا نه. اگر روی فیله ها کاملا مات و بی رنگ شود فیله های خوشمزه سالمون آماده هستند. نوش جان!

روش پخت ماهی سالمون در فر

طرز تهیه ماهی سالمون رژیمی در فر

 

روش دوم

پخت ماهی سالمون در فر با استفاده از فویل

مواد لازم

  • 450 گرم فیله ماهی سالمون که به چهار تکه تقسیم شده است.
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • مقداری گوجه فرنگی خرد شده (در صورت دلخواه)
  • 2 عدد موسیر خرد شده (در صورت دلخواه)
  • 2 قاشق غذا خوری آبلیمو (در صورت دلخواه)
  • 1 قاشق چایخوری پونه خشک (در صورت دلخواه)
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک (در صورت دلخواه)

ماهی سالمون در فر (۷)

  1. فر را از قبل گرم کنید .

فرتان را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتی گراد گرم کنید. 4 ورق بزرگ فویل آلومینیومی تهیه کنید. هر ورق باید حدود 4 برابر عرض هر یک از فیله ها باشد.

ماهی سالمون در فر (۸)

  1. فیله ها را مزه دار کنید.

حدود 2 قاشق چایخوری روغن زیتون به هر دو طرف فیله ها بزنید و بعد روی آن نمک و فلفل بپاشید.

ماهی سالمون در فر (۹)

  1. حالا مواد رویه فیله ها را آماده کنید.

روش بسته بندی کردن سالمون با فویل آلومینیومی برای پخت ماهی به همراه سبزیجات و چاشنی های مختلف بسیار خوب است. این پوشش باعث مرطوب ماندن ماهی در جریان پخت می شود و سبزیجات درون آن هم طعم و مزه لذیذی به سالمون می دهند. 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون را با گوجه فرنگی خرد شده، موسیر خرد شده، آب لیمو، پونه خشک شده و آویشن مخلوط کنید.

ماهی سالمون در فر (۱۰)

  1. حالا فیله ماهی را روی فویل بگذارید.

تا جایی که ممکن است سعی کنید آن را در مرکز ورق فویل قرار بدهید تا در جریان پخت، روغن ماهی بتواند به پایین سرازیر شود.

ماهی سالمون در فر (۱۱)

  1. سپس دو طرف ورق فویل را بپیچانید.

قسمت های دور فیله را تا کنید و کناره ها را با حرکتی مارپیچی شکل بپیچید.

ماهی سالمون در فر (۱۲)

  1. مواد رویه ماهی را روی سطح فیله ها پخش کنید.

به طور مساوی و یک نواخت در سراسر فیله ماهی از موادی که قبلا آماده کرده بودید بریزید.

ماهی سالمون در فر (۱۳)

  1. حالا دو طرف فویل را جمع کنید و آن را کاملا ببندید.

گوشه های فویل را از اطراف جمع کنید و کاملا دور ماهی بپیچید. اجازه بدهید کمی فضا برای ورود هوا به داخل فویل و طبخ بهتر سالمون وجود داشته باشد اما لزومی ندارد خیلی فویل را باز بگذارید.

ماهی سالمون در فر (۱۴)

  1. ماهی را در فر قرار دهید.

سالمون های بسته بندی شده با فویل را حدود 25 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار بدهید.

ماهی سالمون در فر (۱۵)

  1. بعد از گذشت این زمان بسته های فویل را از فر دربیاورید و به همان شکل سرو کنید.

اگر قرار است از مهمان ها یا اعضای خانواده تان با این غذا پذیرایی کنید با گذاشتن یک فیله بسته بندی شده در هر بشقاب اجازه بدهید خودشان آن را باز کنند و از خوردن این غذا لذت ببرند. نوش جان!

نکته مهم برای پخت ماهی سالمون در فر

  • برای بهتر شدن طعم و مزه سالمون و همچنین حفظ رطوبت آن در جریان پخت، می توانید فیله ها را 30 دقیقه قبل از پختن در روغن زیتون، آب لیمو یا سرکه و چاشنی های مورد علاقه تان بخوابانید.
  • دقت کنید که خوردن ماهی خام و نپخته برای بدن مضر است.
  • ماهی سالمون در حرارت 145 درجه فارنهایت یا 62.8 درجه سانتیگراد پخته می شود.
  • برای رسیدن به نتیجه بهتر در جریان پخت ماهی می توانید با چک کردن گوشت سالمون از پختن تمام قسمت ها به خصوص بخش های ضخیم تر مطمئن شوید.

منبع wikihow

ترجمه اختصاصی از سایت دلبرانه 

 

بیشتر بخوانید : 

ماهی سالمون | آموزش پاک کردن ماهی سالمون + انواع طرز پخت سالمون خوشمزه

مزه دار کردن ماهی | 3 روش جالب و خوشمزه برای مرینیت ماهی سالمون

خواص ماهی سالمون | 15 خاصیت شگفت انگیز سالمون در سلامتی

طرز تهیه ماهی سالمون | روش پخت ماهی سالمون کبابی خیلی ساده و خوشمزه

طرز پخت ماهی سالمون | 3 روش پخت لذیذ و خوشمزه ماهی سالمون

ماهی سالمون کبابی | آموزش طرز تهیه سالمون کبابی (2 روش خوشمزه)

ماهی سالمون گریل شده | طرز تهیه سالمون رژیمی خوشمزه در 7 دقیقه 

ماهی سالمون سرخ شده | 3 روش پخت سالمون رژیمی خوشمزه در ماهی تابه

املت ماهی | طرز تهیه املت ماهی خوشمزه با ماهی سالمون

از بین بردن بوی بد ماهی | ترفندهای ساده برای از بین بردن بوی ماهی از آشپزخانه

طرز تهیه ماهی قزل آلا | ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس خوشمزه