بستنی وگان | طرز تهیه گام به گام بستنی موزی خوشمزه برای رژیم وگان
همه بستنی دوست دارند چون خوشمزه است. اما متاسفانه بعضی ها نمی توانند بستنی بخورند. یا به این دلیل که از یک رژیم گیاهخواری خاصی ( مثل رژیم وگان ) پیروی می کنند و یا بدلیل اینکه بدنشان نمی تواند لاکتوز را تحمل کند. ولی خوشبختانه چند روش ساده برای درست کردن بستنی وگان رژیمی بدون شیر و تخم مرغ وجود دارد.
نحوه درست کردن بستنی وگان یا بستنی رژیمی گیاهی
مواد لازم :
مواد لازم برای دستور اول : بستنی وگان
- یک فنجان (100 گرم) پودر کاکائو شیرین نشده ( ترجیحا پودر کاکائو هلندی)
- دو سوم فنجان (150 گرم) شکر گرانول یا شکر سفید
- نصف فنجان ( 100 گرم) شکر قهو ه ای فشرده شده
- چهار و سه چهارم فنجان ( 1.12 لیتر) شیر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) عصاره وانیل خالص
مواد لازم برای دستور دوم : بستنی وگان رژیمی
- دو عدد موز یخ زده
- نصف فنجان ( 50 گرم) پودر کاکائو
- یک فنجان (240 میلی لیتر) شیر بادام
- نصف فنجان (90 گرم) چیپس شکلات و در صورت دلخواه مقداری هم پودر شکلات برای روی بستنی
- یک قاشق غذاخوری (15 گرم) کره بادام (اگر دوست داشتید)
مواد لازم برای دستور سوم : بستنی وگان ساده
- 4 تا 6 عدد موز رسیده
- نصف فنجان (90 گرم) چیپس شکلاتی وگان ( اگر تمایل داشتید)
طرز تهیه شماره 1
دستور تهیه بستنی وگان
-
پودر کاکائو و شکر را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
آنها را اندازه گیری کنید، در یک کاسه بریزید و با هم زن هم بزنید تا به طور یکنواخت با هم ترکیب شوند.
-
شیر نارگیل را به مواد اضافه کنید .
شیر نارگیل را به مواد اضافه کنید .و با همزن دستی یا برقی آن را هم بزنید. اگر از همزن برقی استفاده می کنید حواستان باشد که سرعت آن را روی کم تنظیم کنید. هم زدن را تا زمانی که پودر کاکائو و شکر کاملا در شیر نارگیل حل شود ادامه دهید. این کار حدودا 1 تا 2 دقیقه طول می کشد.
- قبل از اینکه در بطری شیر نارگیل را باز کنید آن را خوب تکان دهید تا یکنواخت شود.
-
حالا وانیل را اضافه کنید.
وانیل عطر و طعم ملایم و خوبی به بستنی می دهد. می توانید چیزهای دیگری مثل دانه های کاکائو یا شکلات های رشته ای هم اضافه کنید.
-
بستنی ساز را روشن کنید و مخلوط را داخل آن بریزید.
اگر بستنی سازتان دستورالعمل خاصی برای استفاده دارد حتما به آن توجه کنید.
-
مواد را در بستنی ساز خوب مخلوط کنید.
اجازه دهید مواد در بستنی ساز تا زمانی که غلیظ شوند خوب مخلوط بشوند . بسته به نوع بستنی شما این کار حدودا 25 تا 35 دقیقه طول می کشد. وقتی کارتان تمام شد مخلوط باید بافت نرم و خامه ای داشته باشد.
-
بستنی را داخل یک ظرف در دار بریزید.
سپس در آن ببندید و در فریرز قرار دهید. اگر از ظرف در دار استفاده کنید میتوانید پس از مصرف، بستنی باقیمانده را هم دوباره درون فریزر بگذارید. می توانید از یک ظرف مخصوص بستنی یا ظرف های پلاستیکی در دار استفاده کنید.
-
حالا بستنی را سرو کنید.
می توانید بستنی را به همان شکل ساده سرو کنید و یا روی آن از انواع مغزها یا شکلات رشته ای استفاده کنید.
طرز تهیه شماره 2
دستور تهیه بستنی وگان رژیمی
-
موز های یخ زده را پوست بگیرید .
سه عدد موز رسیده و یخ زده را پوست بگیرید و برش بزنید . مهم نیست که این برش ها خیلی دقیق و یک اندازه باشند چون این کار را فقط برای راحت تر ترکیب شدن مواد انجام می دهید. حالا باید موز را حداقل یکساعت در فریزر بگذارید. بهترین مدت زمان برای اینکار 6 ساعت است.
-
موز، شیر بادام و پودر کاکائو را در غذا ساز بریزید.
موز، شیر بادام و پودر کاکائو را در یک غذا ساز که تیغه فلزی دارد بریزید .می توانید برای اینکار از مخلوط کن هم استفاده کنید اما غذا ساز مواد را یکنواخت تر و نرم تر می کند.
- اگر می خواهید بستنی تان شکلاتی تر باشد از شیر بادام شکلاتی استفاده کنید.
- اگر کلا شیر بادام دوست ندارید می توانید چیزهای دیگری جایگزین کنید .
- از هرنوع شیر دیگری مثل شیر سویا و یا شیر گاو بدون لاکتوز استفاده کنید.
- برای اینکه بستنی طعم بهتری بگیرد می توانید یک قاشق غذاخوری (15 گرم) کره بادام زمینی اضافه کنید.
-
مواد را انقدر با هم مخلوط کنید.
حالا مواد را انقدر با هم مخلوط کنید تا کاملا صاف و خامه ای شوند . در حین مخلوط کردن، باید هر چند وقت یکبار درب ظرف را بردارید و با استفاده از یک لیسک مواد را از جداره های غذا ساز جدا کنید و به وسط بیاورید. این کار باعث میشود مخلوط یکدست تر و بهتری داشته باشید.
-
بعد چیپس های شکلات را اضافه کنید.
سعی کنید تا می توانید از چیپس شکلات های گیاهی استفاده کنید اما اگر پیدا نکردید می توانید از شکلات های قنادی هم استفاده کنید. ممکن است کمی تلخ باشند اما هیچ نوع مواد لبنی در خود ندارند.
-
مخلوط را در ظرف مخصوص فریزر بریزید.
می توانید آن را در یک ظرف یخ قدیمی و یا یک ظرف پلاستیکی در دار هم بریزید.
-
اجازه دهید 1 تا 2 ساعت ظرف در فریزر بماند.
ابن کار باعث می شود بستنی به اندازه کافی سفت شود تا بتوانید آن را براحتی اسکوپ بزنید. اگر بستنی زیاد در فریزر بماند ممکن است اسکوپ زدن آن سخت شود. اگر چنین اتفاقی افتاد اجازه دهید بستنی 10 دقیقه بیرون بماند تا نرم شود و براحتی بتوانید کارتان را انجام دهید.
-
حالا بستنی را اسکوپ بزنید و سرو کنید.
می توانید آن را به همین صورت سرو کنید و یا روی آن دانه های کاکائو، شکلات رشته ای و یا مغزیجات آجیلی خرد شده بریزید.
طرز تهیه شماره 3
دستور تهیه بستنی وگان ساده
-
4 تا 6 عدد موز رسیده را پوست بگیرید و تکه تکه کنید.
تکه کردن موز برای این است که بهتر و راحت تر با مواد ترکیب شود پس مهم نیست که اندازه تکه ها چقدر باشد. ضخامت 8 تا 7.62 سانتیمتر کافی است.
-
موزها را درون فریزر قرار دهید.
موزها را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و به مدت 6 ساعت درون فریزر قرار دهید. اگر عجله دارید می توانید بعد از یک ساعت و نیم آنها را از فریزر در بیاورید اما اینکار باعث می شود که در نهایت بستنی نرم تری بدست بیاورید.
-
موزها را از فریزر بیرون بیاورید .
حالا موزها را از فریزر بیرون بیاورید و اجازه بدهید 5 دقیقه بیرون بمانند . این کار باعث می شود که موز کمی نرم تر شود و مخلوط کردنش راحت تر باشد. در این حین می توانید غذا سازتان را با تیغه فلزی آماده کنید.
-
موزها را در غذا ساز بریزید .
سپس موزها را در غذا ساز بریزید و آنقدر آنها را مخلوط کنید تا مثل بستنی نرم و صاف شوند.هر از گاهی درب غذا ساز را باز کنید و با لیسک مواد را از کناره های آن جدا کنید. اگر موزها به شکل خرده های ریز و نامنظم درآمدند نگران نباشید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا کاملا صاف و یکدست شوند.
- می توان این کار را در مخلوط کن هم انجام داد
- اما احتمال اینکه موزها خرد و نامنظم ترکیب شوند وجود دارد.
- اگر می خواهید از چیپس شکلات استفاده کنید الان می توانید آن ها را اضافه کنید.
-
با یک لیسک چیپس های شکلات را با موزها مخلوط کنید.
سعی کنید شکلات های گیاهی استفاده کنید اما اگر نبود می توانید از شکلات های قنادی هم استفاده کنید. کمی تلخ هستند اما هیچ گونه مواد لبنی در خود ندارند.
-
حالا مخلوط را در یک ظرف در دار بریزید.
می توانید از یک ظرف مخصوص یخ یا حتی یه جعبه پلاستیکی در دار برای اینکار استفاده کنید. اگر میخواهید بستنی را به صورت اسکوپ های تک نفره سرو کنید آن را در ظرف مخصوص پخت مافین که چرب کرده اید بریزید.
-
بستنی را برای 1 تا 2 ساعت درون فریزر بگذارید.
همین الان هم می توانید آن را میل کنید اما فریز کردنش باعث می شود بافت و شکل بستنی را به خود بگیرد.
-
بستنی را از فریزر بیرون بیاورید.
حالا می توانید بستنی را از فریزر بیرون بیاورید، اسکوپ بزنید و سرو کنید. می توانید آن را ساده سرو کنید و یا روی آن چیپس شکلاتی، خرده های مغر آجیل و یا توت فرنگی قرار دهید.
-
تمام شد.
به همین سادگی ، نوش جان!
منبع wikihow
ترجمه اختصاصی از سایت دلبرانه
بیشتر بخوانید :
کیک وگان | طرز پخت کیک برونی وگان خوشمزه خانگی (آموزش تصویری)
کلوچه وگان | طرز پخت کلوچه و کوکی وگان خوشمزه خانگی با طعم دارچین
طرز تهیه بستنی توت فرنگی | آموزش ساده بستنی توت فرنگی رژیمی