کیک وگان | طرز پخت کیک برونی وگان خوشمزه خانگی (آموزش تصویری)

چه شما برای رژیم یا آلرژی غذایی وگان شده باشید در نهایت مجبورید خیلی از دسر ها و خوراکی های خوشمزه را ترک کنید . از جمله کیک ها و برونی ها . اما این به بدان معنی نیست که شما باید با انواع کیک و شیرینی و کلوچه و برونی های خوشمزه خداحافظی کنید.شما میتوانید خودتان دست به کار شویدو چیزهایی که در رژیم شما ممنوع است را با روش های جدیدی خودتان تهیه کنید.مثل تهیه کیک وگان .

بله درست است شما میتوانید به عنوان مثال، به جای استفاده از شیر گاو، می توانید از شیر بادام یا شیر سویا استفاده کنید. . به جای استفاده از تخم مرغ های مرغ، می توانید از چیزهای دیگری که مثل تخم مرغ اثر چسبانندگی دارند مثل تخم کتان استفاده کنید، هنگامی که شما یاد بگیرید که چگونه می توانید از کیک های مجاز تهیه کنید و بخورید کمتر و دیر تر از رژیم وگان خسته میشوید

کیک برونی وگانی 

کیک وگان

طرز تهیه کیک وگان ( برونی )

در ادامه نظر شما همراهان را به طرز تهیه یک مدل کیک وگان به صورت برونی ( کیک خیس ) به شما به همراه تصاویر همراه آن آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای دستور پخت کیک وگان اول :

  • 2 فنجان (200 گرم) آرد همه کاره
  • 2 فنجان (450 گرم) شکر سفید
  • ¾ فنجان (75 گرم) پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب
  • ½ تا 1 فنجان (120 تا 240 میلی لیتر) روغن نباتی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ فنجان (65 گرم) گردو خرد شده (اختیاری)
  • ½ فنجان (90 گرم) چیپس شکلات وگان (اختیاری)

مواد لازم برای دستور پخت کیک وگان دوم:

  • 1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (270 میلی لیتر) شیر غیر لبنی
  • ½ فنجان + 3 قاشق غذا خوری (165 میلی لیتر) روغن نباتی
  • 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) عصاره وانیل
  • 1 فنجان (100 گرم) آرد همه کاره
  • 1 فنجان (100 گرم) پودر کاکائو غیر شیرین
  • ¼ قاشق چای خوری ½ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ½ فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای
  • ⅓ فنجان (75 گرم) شکر سفید
  • 2 قاشق غذا خوری بسته بندی شده (15 گرم) آرد ذرت یا دانه کتان
  • ⅔ فنجان (115 گرم) تراشه های کوچک شکلات (اختیاری)
  • ½ فنجان (40 گرم) پودر کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) شربت افرا یا شهد آگوا
  • ½ فنجان (75 گرم) روغن نارگیل - ذوب شده

کیک وگان (۱)

روش اول تهیه کیک وگان:

 طرز پخت کیک وگان ساده

1.فر را داغ کنید .

فر خود را به دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) داغ کنید. داخل ظرف 9 تا 13 اینچ (22.86 تا 33.02 سانتیمتر) را با روغن یا اسپری روغ کمی روغن زده و چرب کنید.

کیک وگان (۲)

2.مواد خشک را در یک مخلوط بزرگ مخلوط کنید.

آرد، شکر، پودر کوکا، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. همه چیز را با هم ترکیب کنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شود.

  • برای ملایم کردن طعم ، یک فنجان (225 گرم) قند سفید
  • و یا یک فنجان (200 گرم) شکر قهوه را بجای آن به مواد اضافه کنید.

کیک وگان (۳)

3.برای مرطوب نگه داشتن کیک.

یک کره کوچک را در مرکز مواد مخلوط و آرد قرار دهید، سپس در آب، روغن و وانیل بریزید . همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاورید .

  • برای سبک تر شدن کیک ، فقط ½ فنجان (120 میلی لیتر) روغن استفاده کنید.
  • و برای غنی تر کردن کیک ، از 1 فنجان (240 میلی لیتر) روغن استفاده کنید.

کیک وگان (۴)

4. موادی را به سلیقه خود اضافه کنید .

میتواندید گاهی از مواد اضافی مانند گردو خرد شده یا چیپس های شکلاتی یا شکلات تخته ای استفاده کنید. هر دو گزینه باعث طعم و بافت خوبی را به کیک تان میدهد.

کیک وگان (۵)

5. خمیر را به ظرف پخت که از قبل آماده کرده اید اضافه کنید.

با استفاده از یک لیسک لاستیکی برای پاک کردن مواد از ظرف و ریختن درون ظرف پخت کمک بگیرید . تلاش کنید ضخامت خمیر در سرتا سر ظرف یکنواخت باشد.

کیک وگان (۶)

6. پودر کیک باید برای 30 دقیقه پخته شود.

شما می توانید پخته شدن کامل کیک را با یک خلال دندان به مرکز کیک چک کنید. اگر بعد از فرو کردن خلال دندان اگر خشک و تمیز باشد، کار پخت کیک تمام شده است ! اگر نه مواد کیک به خلال چسبید، پودر کیک را برای 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید.

کیک وگان (۷)

7. اجازه بدهید کیک تا 10 دقیقه خنک شود .

بهتر است کیک را تا زمان خنک شدن در ظرف پخت خود نگه دارید و سپس آن را بر روی یک بشقاب برگردانید. این کیک با مقداری کرم وگانی یا بستین وانیلی وگانی عالی خواهد شد.

کیک وگان (۸)

 روش دوم تهیه کیک وگان

طرز پخت کیک وگان با پوشش شکلاتی  

 1.فر را داغ کنید .

فر را به دمای 330 درجه فارنهایت (165 درجه) داغ کنید . روغن زیتون یا اسپری را به ظرف پخت و پز به ابعاد 9 تا 13 اینچ (22.86 تا 33.02 سانتیمتر) بزنید تا چرب شود و به آن نچسبد.

کیک وگان (۹)

 2. شیر، روغن و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

اگر میخواهید به جای زرده تخم مرغ از کتان استفاده کنید، باید بذر کتان را در در این مرحله به مواد اضافه کنید.

  • شما می توانید از هر نوع شیر غیر لبنی مانند بادام، نارگیل یا سویا استفاده کنید.
  • اگر از شیر نارگیل استفاده می کنید، مطمئن شوید که با کاهش روغن مقدار چرب بودن کیک را متعادل کنید.
  • در غیر این صورت کیک شما ممکن است زیادی چرب شود.

کیک وگان (۱۰)

3. بقیه ترکیبات خشک را در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید.

آرد، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر، قند سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه قرار دهید. اگر شما میخواهید به جای بذر کتان از پودر ذرت استفاده کنید ، بهتر است آن را در حال حاضر اضافه کنید. همه چیز را به وسیله یک لیسک پلاستیکی مخلوط کنید .

کیک وگان (۱۲)

4. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید

و یک بار دیگر مواد را به هم بزنید. اطمینان حاصل کنید که آرد کف ظرف کاملا با مواد مخلوط شود .همه چیز باید یکدست شوید بدون باقی ماندن رگه های آرد و باقی مواد .

کیک وگان (۱۳)

5.  تکه های چیپس شکلاتی تکه تکه شده را اضافه کنید.

شما می توانید از شکلات های مخصوص (شکلات وگان) استفاده کنید، ضمنا شما می توانید از انواع شکلات بدون لبنیات استفاده کنید. شما همچنین می توانید از گردو خرد شده استفاده کنید.

کیک وگان (۱۴)

6. خمیر را به ظرف پخت که از قبل آماده کرده اید ، اضافه کنید.

با استفاده از یک لیسک پلاستیک میتوانید همه مواد را از کاسه به ظرف پخت انتقال دهید. لازم است دقت کنید همه مواد به صورت یک نواخت درون کاسه با یک ضخامت پخش شده است.

کیک وگان (۱۵)

7. پودر کیک را برای 16 دقیقه بپزید .

این باعث میشود کیک کمی مرطوب و لطیف باشد که این خیلی خوب است.

کیک وگان (۱۶)

8. کیک را برای 2 تا 4 ساعت سرد کنید.

این کمک می کند تا برای جدا شدن از ظرف و برش دادن آسان تر باشد. بهرحال تا خنک شدن کامل کیک آن را از ظرف جدا نکنید.

کیک وگان (۱۷)

9. روکش شکلاتی کیک را آماده کنید.

روغن نارگیل را در یک ظرف کوچک روی حرارت کم ذوب کنید. پودر کاکائو و شربت افرا را با آن مخلوط کنید . هم زدن مواد را تا زمانی که همه چیز صاف و یکدست شود ادامه دهید .

  • ممکن است شربت افرا را دوست نداشته باشید یا نتوانید آن را پیدا کنید،
  • به جای آن، نکتار آگوا را امتحان کنید.

کیک وگان (۱۸)

10. روکش شکلاتی را روی کیک بریزید .

روکش شکلاتی را در حالی که هنوز کیک در ظرف قرار دارد، روی آن بریزید .سپس آن را بر روی یک بشقاب برگرانید. این مواد به اندازه کافی به کیک شما طعم خوشمزه و مطلوب خواهد داد. اما میتوانید با اضافه کردن خرده شکلات یا مقداری بستنی این طعم معرکه را تکمیل کنید.

  • برای داشتن یک کیک زیبا تر، تعداد کمی گردو خرد شده را را روی آن بپاشید.

کیک وگان (۱۹)

منبع wikihow

ترجمه اختصاصی از سایت دلبرانه

 

بیشتر بخوانید : 

کلوچه وگان | طرز پخت کلوچه و کوکی وگان خوشمزه خانگی با طعم دارچین 

 طرز تهیه کوکی | طرز پخت کوکی اسمارتیزی خوشمزه خانگی + آموزش تصویری

طرز تهیه چیزکیک | آموزش طرز تهیه چیزکیک لیمویی معطر و خوشمزه

تزیین کیک با میوه  | 40 مدل تزیین کیک با گل طبیعی و میوه مدل 2019

کیک عقد یک طبقه | 44 مدل کیک عقد کوچک ، ساده و شیک برای عقد و نامزدی